Om mig

Jag älskar att handarbeta och pyssla med olika saker. Jag broderar, syr, stickar och virkar. Ibland så klär jag om möbler eller målar om och tapetserar hemma. Jag ägnar mycket tid åt att tänka på olika projekt och det dyker ofta upp en massa ideér i mitt huvud. Ibland dyker de där ideérna upp på dagarna när jag arbetar som lärare på gymnasiet med både ungdomar och vuxna som elever. De flesta infallen blir just bara infall men en del blir verklighet och några av de realiserade ideérna visar jag här på bloggen.

Annonser

6 responses to “Om mig

 1. Nicole

  Hej.

  Vi gillar inspirationsbilden du har lagt ut på IKEAs Livet Hemma. Vi undrar om du kan tänka dig att ställa upp och svara på några frågor samt skicka in en bild på dig till en artikel i en intern IKEA tidning?

  1. Vad är det du gillar med sälj-och-köp/inspirations hemsidan Livet Hemma?

  2. Har du köpt eller annonserat något från hemsidan?

  3. Har du själv inspirerats av andra förslag?

  4. Hur skulle du betygsätta Livet Hemma (1-5)?

  5. Vilken är din favorit produkt på IKEA?

  6. Berätta lite kortfattat om vem du är och vad du gör!

  Jag jobbar för IKEA ABs informationsavdelning och är en av skribenterna till Älmhultsbladet. Om du har frågor är det bara att maila. Annars skickar du bara dina svar och en bild på dig (gärna bredvid hyllan och spegeln eller liknande) till samma mail som jag skickar ifrån (holtricc95@hotmail.com)

  TACK!
  Hälsar Nicole

  • Linda Ekström

   Hej,
   Jag har ett tag letat efter ett mönster på en sjal som jag håller på att stick, mönstret kom bort i en flytt för ett tag sedan. Jag hittade din sida via en bild som liknar ”min sjal”, där du länkar till ett mönter i tidningen Land, jag tror att det är det jag söker. Länken fungerar tyvärr inte längre och jag undrar om du möjligen har kvar ditt mönster?
   Hälsningar Linda

 2. Mette

  Hei 🙂 Først; jeg elsker din blogg!! Takk for at du deler 🙂 Jeg er norsk – og vil bare gjøre deg oppmerksom på at vi ikke skriver ”husflit” men ”husflid” – med D til slutt…..

 3. Britt Svaneblom

  Hej. Hur stora är dina filtar .
  Med vänlig hälsning / Britt

 4. Tore Helgeson

  Hej! Min hustru såg en så fin stickad kanin på en bild på nätet. Vi kan inte hitta mönster men tror att du på något sätt är inblandad.
  Är det så?
  Tore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s